TRAVERSE CITY

TRAVERSE CITY Heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 155 beoordelingen
31 mei 2020 om 0:34 Weder om weer geweldig.. Het was heerlijk
29 mei 2020 om 22:01 Heerlijk eten,zeker een aanrader voor in t vervolg
29 mei 2020 om 19:15 Very disappointed in the quality of the food. The salad was wilted, the ribs tasteless and lacking in texture. There was so little cheese on the loaded fries. I love Mexican but this does not meet the criteria.
26 mei 2020 om 20:00 Ondanks de afstand (van Hoofddorp naar Nieuw-Vennep) snel en warm bezorgd. Smaakte verder ook erg goed. Zeker een aanrader.
24 mei 2020 om 20:11 Uitstekende mix grill, aanrader.
24 mei 2020 om 19:33 We had 2 burritos (chicken and shrimp) and both were very good.
24 mei 2020 om 17:41 Het was heerlijk
24 mei 2020 om 2:10 Het was top!
22 mei 2020 om 19:45 Mijn man heeft gebelt. Dat doen we dus echt nooit. Ook dit: een beoordeling op thuisbezorgd achterlaten, daar doen wij liever geen moeite voor. MAAR DIT: een niet zo heel lekkere t bonte steak. Maar een FANTASTISCHE TBONE!!!!!! Echt benieuwd naar de rest
18 mei 2020 om 20:35 Zeer lekker eten. Netjes bezorgd. En goed en lekker warm. Was de eerste keer. Zeker voor herhaling vatbaar
17 mei 2020 om 20:37 Kwaliteit goed eten was echter lauw
13 mei 2020 om 17:40 Eerste keer besteld en ik vond het echt goed. Het is een semi lichte maaltijd maar vullend. Vriendelijke bezorger ook!